ECOSISTEMAS DIANA

 

      DEDICACIÓ  

      COMPROMÍS

      RESPECTE

 

 

Ecosistemes Diana ofereix alternatives viables als propietaris, que volen recuperar els seus boscos en desús per aconseguir la rendibilitat econòmica i al mateix temps restaurar el medi ambient i l'equilibri dels ecosistemes tant de la flora com de la fauna a través dels projectes de recuperació de la biodiversitat, complementant-lo amb iniciatives mediambientals: turístics, pedagògics, culturals, esportius i socials.

 

Més enllà de recuperació dels ecosistemes, ens agradaria poder ensenyar la riquesa natural i cultural perduda dels llocs en els quals treballem i prestar un servei de qualitat en la seva transformació.

 

Ecosistemes Diana és una empresa flexible, que s'adapta a diferents pressupostos, però sempre ofereix servei personalitzat i de qualitat.

 

 

Bisó Europeu. Descobreix en les nostres pàgines la seva història i el seu treball en la restauració dels boscos i la recuperació de la biodiversitat.

Guía de restauració dels ecosistemes ibèrics amb l'ajuda del bisó europeu.

Educar els nens a tenir cura del medi ambient contribueix a millorar la seva qualitat de vida en el futur i la salut del nostre planeta. Concurs, jocs divertits, llegendes i molt mes.

Foto: I Shpilenok


Aviso legal | Política de privacidad | Política de cookies
Copyright © 2008 - 2021 Ecosistemasdiana.com