AUDIO GRAVACIÓ DEL MANIFIEST AMBIENTAL


 Us convidem a gaudir de la millor àudio representació del Manifest ambiental, gravat per Constantino Romero, a qui rendim també l'homenatge.

 

Carta del Jefe indio Noah Seattle al presidente de los Estados Unidos Franklin Pierce en 1854
Muy hermoso audio, que expresa un sentimiento de comunión con la naturaleza, amor infinito a todo lo vivo y al sentido de pertenencia al reino natural y de cuantos forman parte de él.
AUDIO.mp3
Archivo de audio MP3 4.8 MB


 

 

 

 

 

Sempre vaig tenir clar que el millor de la meva professió eren les persones.

 

Constantino Romero García (Albacete, 29/05/1947 – Barcelona, 12/05/2013).

Va ser un presentador, locutor i actor de doblatge espanyol. Inició la seva carrera professional com a locutor de Ràdio Barcelona el 1965 i de Ràdio Nacional d'Espanya. Va ser en el 1985, quan va donar el salt a la televisió amb la presentació del programa "Ja sé que tens novio". La popularitat li vindria poc després, en posar-se al capdavant del concurs "El temps és or", entre 1987 i 1992. Més endavant fitxaria per Antena 3, i de nou aconseguiria grans quotes d'audiència.

En la seva faceta com a actor de doblatge, per la seva veu potent, profunda i molt greu, està considerat com un dels professionals més prestigiosos d'Espanya.

Ha obtingut una Antena d'Or el 1999 i dos TP d'Or com a Millor presentador en 1996 per "La paròdia nacional" i en 1999 per "Alta tenció".

El 2010 va participar en una representació teatral, dirigida pel valencià José Tomás Chafer, al seu poble Chinchilla de Monte-Aragó en el paper de castell d'aquesta localitat, com a narrador i eix conductor de tota la representació, en la qual es narraven i representaven els fets ocorreguts al voltant del castell de Chinchilla, com la guerra d'independència del segle XIX o la jura dels furs de la ciutat de Chinchilla per ses majestats els Reis Catòlics en 1488.

Va morir a l'edat de 65 anys.

Aviso legal | Política de privacidad | Política de cookies
Copyright © 2008 - 2021 Ecosistemasdiana.com